Introduksjon til kortsamlingslagring

For tiden liker unge mennesker å spille spillkort, og kortlagringsprodukter er også veldig populære på markedet.La oss introdusere kunnskapen om kortlagring i detalj.

Som en førstelinjeproduksjonsfabrikk, i mer enn 15 års produksjonserfaring, vet vi mye om produktene som samles inn av kortet, fra markedsreaksjonen, varme kategorier til produksjonsprosessen, produktdesign og emballasje, og så videre.

La oss snakke om formen for kortsamling først.Den populære bruken på markedet er kortpermen og kortboksen, korthylsene, kortpermen og kortboksen har mange design, og teksturen til forskjellige materialer vil være forskjellig.Vanlige materialer er: PP, PVC, PU og papp.

acvsdv (1)

Utformingen av produktet er også mangfoldig, forskjellige former, størrelser, innsettingsmetoder, trykkmetoder, etc., de vanlige innsettingsmetodene for kortbøker og kortposer er toppåpning og sideåpning, hvorav toppåpningen er mer utbredt.Kunder kan tilpasse sitt eget trykk og sin egen merkelogo i henhold til sine egne ideer.

Kortpermen kan også lages i en løs-bladform, med en metallklips som åpnes og lukkes for å erstatte de indre sidene.Ønsker du en kortbok med større kapasitet, gjør bakdelen bredere når du tilpasser designet.

Hvis kortboken ikke er laget i en permform, er det omslaget og den indre siden med ultralyd eller høyfrekvent binding, tykkelsen på omslaget og innersiden kan tilpasses i henhold til kravene, men det vil være visse begrensninger , slik som den indre siden kan ikke presses for tykk, ellers er ultralydbindingen ikke lett å feste, vi vil gi profesjonelle råd i henhold til ideen din for å la produktet få en bedre ytelse.

acvsdv (2)

Kortboks er vanligvis laget av PP-materiale, kostnadsytelsen vil være relativt høy, hvis du vil gjøre høykvalitets kan du bruke PU-materialeproduksjon, men kostnadene vil være mye høyere, dette må bestemmes i henhold til markedet og folk du selger.

acvsdv (3)

Alle produkter kan tilpasses etter dine krav, trykte emballasjeposer og emballasjebokser er vanlige, selvfølgelig kan du også velge å bruke den billigste emballasjemetoden, det vil si den vanlige gjennomsiktige emballasjeposen.

Det er ingen fast pris for alle produkter, fordi hver kunde har ulike krav.Som en profesjonell produsent av produksjon og tilpasning, vil vi gi forslag og spesifikke tilbud i henhold til dine spesifikke krav.Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt med meg.

Epostadresse:huiqibb@126.com


Innleggstid: 23-jan-2024